Toegevoegde waarde van het digitale gastenboek op uw bruiloft.

Toegevoegde waarde van het digitale gastenboek op uw bruiloft.

Het is al jaren de gewoonte om bij een bruiloft een gastenboek neer te leggen waar alle gasten hun naam in kunnen schrijven. Het is na zo’n drukke dag belangrijk om te weten wie er allemaal waren, maar is het niet nóg leuker om van iedereen een persoonlijke boodschap te krijgen? Middels het digitale gastenboek kunnen al uw gasten u persoonlijk feliciteren, een leuke herinnering inspreken of laten weten wat ze van uw trouwdag vonden. Geloof me, tegen het einde van de avond vermaken de meeste gasten zich uitstekend en worden de opnames steeds leuker! Dit is een zeker een toegevoegde waarde van het digitale gastenboek op uw bruiloft.

Voor u als bruidspaar is het belangrijk dat u uw trouwdag  intens beleeft, maar door alle drukte gaat er normaal gesproken ook veel langs u heen. iGuestbook zorgt ervoor dat u in alle rust  de opnames van uw gasten kunt terugkijken wanneer en zo vaak u maar wilt.

iGuestbook is hét digitale gastenboek waar al uw gasten de kans krijgen om in 60 seconden hun boodschap over te dragen aan u als bruidspaar. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere keren in te spreken! Hoe vaker er wordt ingesproken hoe langer en leuker de film wordt.

Voor meer informatie kunt u terecht op:
www.iguestbook.nl
www.facebook.com/iguestbook
@iguestbook