Van gastenboek naar digitaal gastenboek op uw bruiloft

Het verschil tussen een gastenboek en een digitaal gastenboek is makkelijk. In plaats van dat alle aanwezige gasten op de bruiloft hun naam neerzetten met daar onder een handtekening en soms een kleine boodschap, staat het digitale gastenboek de hele dag klaar om gebruikt te worden. Alles wat wordt ingesproken door de gasten op uw bruiloft, zal als rode draad door de dag op het digitale gastenboek worden opgenomen. Alle gasten hebben de mogelijkheid om meerdere keren een boodschap, anekdote, gedicht, liedje of andere tekst in te spreken op het digitale gastenboek. Hoe meer filmpjes er worden ingesproken op de bruiloft, hoe langer de film en hoe leuker het is om hem te bekijken!

Herinneringen van de bruiloft

U kunt zich natuurlijk voorstellen dat aan het begin van de dag de gelukswensen en lieve boodschappen worden ingesproken, maar zodra het feest op gang komt, is de kans groot dat het digitale gastenboek wordt overspoeld door leuke herinneringen en verhalen en soms zelfs kleine toneelstukjes die worden opgevoerd door familie en vrienden. Zoals je bij het ouderwetse gastenboek de namen en handtekeningen had, heb je bij het digitale gastenboek ook de gezichten en lieve woordjes van alle genodigden op de bruiloft.

Hoe gaat iGuestbook te werk?

Wanneer het digitale gastenboek wordt gehuurd voor uw bruiloft, wordt het digitale gastenboek op de dag van de bruiloft langs gebracht en geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd wordt de op maat gemaakte applicatie van iGuestbook uitgelegd aan de locatie. Zo kan het digitale gastenboek opnames maken van 60 seconden en het is mogelijk om meerdere opnames te maken per persoon. De dag na uw bruiloft wordt het digitale gastenboek weer opgehaald en wordt de dvd in elkaar gezet van alle opnames die zijn ingesproken op de iGuestbook. Deze dvd wordt naar u opgestuurd.

Gaat u binnenkort trouwen?

Komt uw bruiloft steeds dichter bij, en bent u er van overtuigd dat een digitaal gastenboek zeker toegevoegde waarde heeft aan deze bijzondere dag? Reserveer dan nu uw iGuestbook!

Wilt u een digitaal gastenboek op uw bruiloft?