Mogelijkheden

Slide background

Een persoonlijk woordje, een anekdote of een gedicht of liedje? Het is allemaal mogelijk met iGuestbook.

Mogelijkheden van iGuestbook

iGuestbook heeft vele mogelijkheden en is te gebruiken voor verschillende evenementen en activiteiten. Zo kunt u iGuestbook als digitaal gastenboek gebruiken op allerhande feesten en partijen, babyshowers, bedrijfsborrels, uitreikingen en trouwerijen. Een persoonlijk woordje, een anekdote of een gedicht of liedje? Het is allemaal mogelijk met iGuestbook.

Wilt u weten wat uw gasten van uw horecagelegenheid vinden, van uw stand op de beurs of van uw nieuwe product? Door een vraag te stellen krijgt u antwoord in de vorm van een  ingesproken bericht van uw gasten. Daarnaast kunt u de filmpjes gebruiken als feedback voor het verbeteren van uw onderneming of als content voor uw social media kanalen.

Is uw dierbare overleden? Een mooie herinnering in de vorm van anekdote of  sterktewens ingesproken door de aanwezigen bij de uitvaart, wordt door iGuestbook samengesteld tot een dvd  die u zo vaak kunt bekijken als u wilt en die ongetwijfeld een waardevol onderdeel zal vormen in het verwerkingsproces.

Naast bij bovengenoemde evenementen en activiteiten is iGuestbook natuurlijk in te zetten bij ieder ander evenement of activiteit.

Een iGuestbook Reserveren? Vul het formulier in.

Bekijk hieronder ons portfolio